Nationale vertegenwoordigers

Toegewijde contactpersonen in elk land

Intervac Home Exchange national representatives

Intervac International wordt per land bestuurd door nationale vertegenwoordigers. Onze organisatoren hanteren standaardprocedures om hun leden te helpen met hun vragen en bekommernissen. Zij zijn tevens verantwoordelijk om het concept van huisruil te promoten in hun land en hun leden bij te staan in het realiseren van geslaagde huisruilen. Indien er momenteel geen vertegenwoordiger is in jouw land en je bent geïnteresseerd, gelieve ons te contacteren.

Vind je nationale vertegenwoordiger

Intervac Raad van Bestuur

Deel uitmaken van de Raad van Bestuur is een uitdaging voor de vier verkozen nationale vertegenwoordigers. Zij zijn verkozen voor een termijn van 2 jaar en zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de beslissingen die genomen worden door de jaarlijkse Algemene Vergadering.

De huidige leden van de Raad van Bestuur zijn:

Kristina Caillaud Mevr. Emanuela Zara - Intervac IT
Karl Gemfeldt Dhr. Karl Gemfeldt - Intervac SE
Sesselja Traustadottir Mevr. Sesselja Traustadóttir - Intervac IS
Trude Hoel Mevr. Yolande & Jempi De Cooman - Intervac BE

Ons mail adres

Intervac International
PO Box 1436
SE 114 79 Stockholm SWEDEN
Telefoon +46 855 924 195

Jaarlijkse Algemene Vergaderingen

Organisatoren van deelnemende landen ontmoeten elkaar op de jaarlijkse Algemene Vergadering om een wereldwijd beleid en procedures te sturen. Ze kiezen een Raad van Bestuur die de internationale activiteiten van INTERVAC coördineert en de dagelijkse leiding voert. INTERVAC organisatoren ontvangen om beurt de jaarlijkse Algemene Vergadering in hun land. De volgende jaarlijkse Algemene vergaderingen vinden plaats in:

  • 2017 - Griekenland
  • 2018 - Italië
  • 2019 - Portugal