Lidmaatschap van Intervac

Gratis Proeflidmaatschap

Ben je niet vertrouwd met huisruil? Wij hebben de beste huisruilers onder onze leden. Wil je dit zelf uitzoeken, probeer dan ons proeflidmaatschap. Je krijgt ongelimiteerd toegang tot onze site gedurende 14 dagen, waarbij je alle mogelijkheden kan uitproberen, onze database kan bekijken en contacten kan leggen met onze leden. Je kan ten allen tijde upgraden naar een volwaardig lidmaatschap van 1 jaar.

Wat vind je terug op Intervac.com?

Je kan online heel wat informatie opgeven over je huis en de omgeving. Om je aanbod optimaal te laten renderen is het belangrijk om je huis en zijn omgeving aan te prijzen. Je moet aangeven wat je woonomgeving te bieden heeft en hoe je ze kan bereiken. Hoe meer informatie je kan bieden in de vorm van tekst en foto's hoe aantrekkelijker je aanbod zal zijn en hoe meer kans andere leden overtuigd zullen zijn dat jouw aanbod exact dat is wat ze zoeken.

Foto's en beschrijvende tekst

Intervac voorziet de mogelijkheid om tot twintig extra foto's op te laden. Je kan (onbeperkt) beschrijvende tekst opnemen onder de hoofding: mijn woning, familie, lifestyle en omgeving. Meertalige leden plaatsen vaak omschrijvingen in verschillende talen om de slaagkansen te verhogen bij het zoeken op basis van trefwoorden. Op basis van de hulptekst op deze site is dit eenvoudig om te doen. Bovendien zal je Intervac organisator je ook hierbij graag helpen.

Een kaart van je omgeving

Elke aanbieding heeft een Google kaart zodat de potentiele ruilpartners een goed beeld kunnen krijgen van de omgeving waar je woont. De markeerder is zodanig ingesteld dat de plaats van je woning niet helemaal precies wordt weergegeven. Indien je dat wenst kan je de plaats wijzigen door gebruik te maken van lengte- en breedtegraad.

Zoekcriteria

De juiste combinatie van zoekcriteria is belangrijk om de geschikte ruilpartner te vinden. Ons online systeem bied je de volgende zoekcriteria aan:

  • Land
  • Regio
  • Ruildata
  • Slaapmogelijkheden
  • Familie- aantal personen, met of zonder kinderen
  • Of een combinatie van

Kan ik de zoekwijze omdraaien?

Dat kan inderdaad en het is een heel eenvoudige \"reverse search\". Wij moedigen onze leden aan om zoveel landen of steden in te vullen dan ze wensen (het is onbeperkt!), zodat je alle leden kan vinden die specifiek geïnteresseerd zijn om jouw land of regio te bezoeken.

Geïntegreerd berichtensysteem

Inderdaad, we hebben een geïntergreerd berichtensysteem dat je toelaat contacten te leggen met andere leden op een veilige manier en zonder het systeem te moeten verlaten. Je ziet wanneer een bericht is verzonden en wanneer het gelezen is. Aanbiedingen en antwoorden op je berichten wachten op je wanneer je inlogged en zijn gemakkelijk te beantwoorden aan de hand van sjablonen.

Favorieten leden

Wanneer je een aanbieding later in overweging wilt nemen, kan je ze bewaren in je favorietenlijst. Met een klik op de knop kan je een aanbieding aan je favorieten toevoegen. Schrijf commentaar in de daartoe voorziene zone en hou op deze manier je contacten bij.

Match Alert!

Hier is een vernuftig instrument ontworpen voor de bedreven ruiler. Geef in het systeem op welke aanbiedingen je interesseren en hoe frekwent je wilt verwittigd worden van aanbiedingen die overeenstemmen met je vraag. Wij zenden je dan een mail met maximum 20 potentiële huisruilpartners. Wat is hier speciaal aan? De instellingen van je Match Alert profiel kunnen volledig verschillend zijn van de gegevens in je aanbieding! Dus als je bijvoorbeeld twee ruilen wilt plannen, één in de zomer en één met Kerstmis, kan je je voorkeuren voor Kerstmis in je Match Alert profiel opgeven, en wij laten je weten of er kandidaten zijn, terwijl je de data voor de grote vakantie in je aanbieding laat staan.

Last Minute Aanbiedingen - "Hot List"

Dit is een lijst met leden die binnen de acht weken op vakantie willen gaan. Je aanbieding toevoegen aan de Last Minute lijst gebeurt eenvoudig door op een knop te klikken. Je aanbieding verschijnt dan gedurende 4 dagen in de Last Minute lijst, waarna je opnieuw kan verlengen wanneer je nog zoekende bent.