Huisruil met Intervac

Huisruil met Intervac leden is gemakkelijk. Nadat je je hebt geregistreerd en je aanbieding hebt vervolledigd, kan je meteen zoeken naar een potentiële ruilpartner. Je lidmaatschap is geldig voor een bepaalde periode (gewoonlijk 1 jaar of meer) binnen dewelke je een ongelimiteerd aantal huisruilen kan maken. De meeste van onze leden ruilen meermaals per jaar.

Duizenden huisruilen ieder jaar

Elke dag van het jaar zijn er Intervac leden die in mekaars huis verblijven, zorg dragen voor mekaars dieren en planten, en mekaars leefgewoonten ervaren. Intervac leden zijn gastheer en gast bij meer dan 5000 ruilen per jaar. En dit al sinds 1953! Als het dus aankomt op veiligheid en het genieten van een huisruilvakantie, spreken deze aantallen voor zichzelf.

Database Mix

Een ander voordeel van onze uitgebreide ervaring is wat we onze 'database mix' noemen. Dit verwijst naar het percentage leden dat we in Europa hebben versus Noord-Amerika, of Engels sprekende landen versus de rest van de wereld. Wij gebruiken deze en ander ratio's bijvoorbeeld bij het spenderen van onze reclame budget. Je mag er zeker van zijn dat de ruilpartner die je zoekt in ons bestand zit.

Veel ruilers van de 2de generatie

Omdat wij reeds meer dan 60 jaar bestaan en ons concept nog steeds verfrissend en innovatief is, tellen wij onder onze leden veel ruilers van de 2de generatie. Volwassenen die voor het eerst ruilden als kinderen en deze ervaring nu met hun eigen kinderen delen.

Nationale vertegenwoordiger in jouw land

Wij hebben vijfendertig nationale vertegenwoordigers of organisatoren over de hele wereld en de meeste van hen helpen reeds gedurende twintig jaar en langer leden bij het vinden van fantastische ruilen. Zij kennen de knepen van het vak, helpen je met tips en zullen alles in het werk stellen om je te helpen bij het vinden van een ruil. Intervac is vertegenwoordigd in ons land en we helpen je in jouw taal.

Gedetailleerde richtlijnen en Online hulp

We hebben gedetailleerde richtlijnen voor het maken van een huisruil, die regelmatig worden aangepast rekening houdend met de ervaringen van onze organisatoren en onze leden. Ons online systeem is goed gedocumenteerd met veel hulpteksten die je altijd verder wegwijs maken.